2015. május 27., szerda

Könyvszerkesztő Lettem!!!!

Sziasztok!

Fantasztikus örömhírrel szolgálhatok! Hivatalosan is megvan a könyvszerkesztői vizsgám!!!!
Háromszoros Hurráá!!!- nekem. :D
Szóval ha bárki könyvírásra adná a fejét írjon/rikácsoljon/postabaglyozzon( Nyelvújító is vagyok...) nyugodtan. Állok rendelkezésetekre.
És még egy update infó így estére. Nem sokára felkerül a Nadasi Krisz-el készült interjú is. Krisz egy fiatal, tehetséges írónő akivel az e-könyv kiadásról, a kezdeti nehézségekről beszélgetünk.

Remélem tanulságos lesz számotokra.

See you soon,
Fruzsi

3 megjegyzés:

  1. Szia! Először is gratulálok! :-)
    Másodszor lenne egy kérdésem. Most szeretném elkezdeni a könyvemet. Mit gondolsz, mi a járhatóbb, jobb út, ha egy szerkesztőt folyamatosan megkérdezek a véleményéről az út során, így már írás közben is lehet figyelni olyan hibákra, amikre én íróként talán nem is gondolnék, vagy amikor már készen van a mű, akkor adni át átolvasásra, utólag javítani mindent, cserébe nem befolyásol semmilyen külső vélemény és talán szabadabban folynak a sorok.
    Köszi a választ előre is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Egy köztes megoldást javasolnék. Mikor úgy érzed kész vagy a könyv felével akkor azt mutasd meg a szerkesztőnek. Aki abból a mennyiségből már kitudja szülni a logikai és egyéb hibákat amiket, az író nem vesz észre. A javaslatokkal felszerelkezve pedig, már sokkal egyszerűbb megírni a befejezést. A kész könyvet a szerkesztő egyben is átnézné, így lényegében duplán lenne leellenőrizve. :D Remélem segítettem egy kicsit. Üdv :Fruzsi

      Törlés